بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند

زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند

زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۲۷۹۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به گزارش مرکز لرزه‌نگاری اروپا - مدیترانه، زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) جزایر دودکانیز در مرز یونان و ترکیه را لرزاند و مناطق اطراف آن را تحت تأثیر قرار داد.

به گزارش مینت، مرکز لرزه‌نگاری اروپا - مدیترانه افزود که این زلزله در عمق ۶۸ کیلومتری زمین رخ داده است.

آژانس مدیریت بحران ترکیه اعلام کرد که شهر ساحلی مدیترانه‌ای مارماریس، در فاصله یک ساعتی از جزایر دودکانیز، روز سه شنبه شاهد زلزله‌ای به قدرت ۵.۸ ریشتر بود. حداقل هفت نفر در حالی که وحشت‌زده سعی در فرار از خانه‌هایشان داشتند، زخمی شدند.

ریاست مدیریت بحران و فوریت‌های پزشکی اعلام کرد که مرکز این زلزله در دریای مدیترانه بوده و ساعت ۰۲:۱۷ (به وقت محلی) بامداد سه شنبه رخ داده است. این زلزله در مناطق همجوار، از جمله جزیره رودس یونان نیز احساس شده و بسیاری را از خواب بیدار کرده است.

وقوع زلزله مهیب زلزله ۷.۷ و ۷.۶ ریشتری ۶ فوریه ۲۰۲۳ (۱۷ بهمن ۱۴۰۱) ترکیه و سوریه که جان ۴۸ هزار ۴۴۸ نفر را در جنوب ترکیه گرفت، علاوه بر تلفات جانی زیاد، خسارت‌های مالی سنگینی نیز بر پیکره اقتصاد این دو کشور بر جای گذاشت.

بنیاد تحقیقات سیاست اقتصادی ترکیه (TEPAV) چند روز پیش خسارت این زلزله را بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد.

به گزارش شبکه خبری تی. آر. تی، در پی این زلزله، بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر مجبور به کوچ و مهاجرت از محل زندگی خود به مکانی دیگر شده‌اند.

این رسانه با اشاره به نقل مکان و جا به جایی بیش از چهار میلیون نفر از جمعیت مناطق جنوبی ترکیه به علت تبعات زلزله اعلام کرد: پس از این زلزله، ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت ساکن در شهر‌ها نیز به روستای اجدادی خود بازگشته‌اند.

بنا به اعلام مدیر بانک جهانی، زلزله اخیر در ترکیه بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از ساکنان ۱۱ استان ترکیه را بی خانمان کرده و یا به محل سکونت آنها خسارت وارد کرده است. / ایرنا

کلمات کلیدی: زلزله ترکیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار